Δείτε

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΡΡΗ ΠΕΝΝΥ

Mοιραστείτε στα μέσα

Η Πέννυ Ζαφειροπούλου-Σαρρή γεννήθηκε στην Καβάλα όπου τελείωσε τις γυμνασιακές της σπουδές. Στην συνέχεια σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Γενεύη. Ομιλεί Γαλλικά, Αγγλικά και Γερμανικά.
Εργάστηκε στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.
Είναι παντρεμένη με τον γνωστό γυναικολόγο, Σπύρο Σαρρή και μητέρα δυο παιδιών, του Δημήτρη και της Βασιάνας.
Τελειώνοντας τις σπουδές της εγκαταστάθηκε στη Φιλοθέη, όπου και ζει έως σήμερα.
Η αγάπη της για τη Φιλοθέη και τα κοινά την οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα το 2019 ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος.
Εκλέχθηκε πρώτη όλων των κοινοτικών συμβούλων και διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Φιλοθέης, από το Σεπτέμβριο 2019 έως τις 24 Οκτωβρίου 2022, όταν και ανεξαρτητοποιήθηκε.
Σήμερα είναι ανεξάρτητη Σύμβουλος της Κοινότητας Φιλοθέης.
Η Πέννυ Ζαφειροπούλου-Σαρρή έχει έντονες κοινωνικές ευαισθησίες και θέληση για ουσιαστική προσφορά. Η απόφαση τώρα να συμμετάσχει στην ΠΡΑΞΗ ήταν φυσικό επακόλουθο της απογοήτευσης που βίωσε, ως πρόεδρος της Κοινότητας Φιλοθέης, από την αδράνεια της δημοτικής αρχής, με τις εισηγήσεις της και τις αποφάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου Φιλοθέης να μένουν στις καλένδες.

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

ΠΡΟΣ

Επικεφαλής της ομάδας Δημήτριο Γαλάνη, μέλη, δημότες.

Το 2019 συμπορεύτηκα με την δημοτική παράταξη ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ και ζήτησα την εμπιστοσύνη των δημοτών, οι οποίοι και με εξέλεξαν πρόεδρο της Κοινότητας Φιλοθέης.
Σήμερα όμως μετά την εμπειρία των 3 και πλέον ετών, στην προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Φιλοθέης, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ, ότι παραμένοντας στη δημοτική παράταξη Προάστιο Πρότυπο, προδίδω την εμπιστοσύνη των δημοτών.
Δηλώνω προς στους Φιλοθεάτες, αλλά και τους υπόλοιπους συμπολίτες του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, ότι παρ´όλη την επιθυμία μου να βοηθήσω την Κοινότητα της Φιλοθέης να γίνει πρότυπη, όπως είχαμε υποσχεθεί ως δημοτική παράταξη δεν μπόρεσα να εκπληρώσω την υποσχεση αυτή γιατί σχεδόν όλες οι αρμοδιότητες μας σύμφωνα με το νόμο, αλλά και οι δυνατότητες μας εξαρτώνται από τη διάθεση του δημάρχου και δεν βρήκαμε συμπαράσταση.
Ποτέ από την αρχή της θητείας μας, δεν κληθήκαμε ποτέ να συνεδριάσουμε και οι 3 πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων με τον επικεφαλής της παράταξης Προάστιο Πρότυπο, Δημήτρη Γαλάνη, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας!

Δεν ακουστήκαμε!

Δεν ακούστηκαν οι ανάγκες των δημοτών παρά τις πολυάριθμες εισηγήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την Κοινότητα Φιλοθέης.

ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΜΕ!

Τα επενδυτικά κονδύλια που δικαιούται η κάθε Κοινότητα για έργα ετησίως δεν δόθηκαν ποτέ, ούτε και για μικροέξοδα.

Για τους λόγους αυτούς και ακόμη παραπάνω αποχωρώ από τη δημοτική παράταξη και παραμένω ανεξάρτητο μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Φιλοθέης.

Με εκτίμηση

ΠΕΝΝΥ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΡΡΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο