Δείτε

Τσατσάνη Αικατερίνη

Mοιραστείτε στα μέσα

Η Κατερίνα Τσατσάνη ζει στο Νέο Ψυχικό εδώ και 30 χρόνια.
Εργάζεται ως φωτογράφος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έχει συνεργαστεί με μεγάλα περιοδικά σε όλο τον κόσμο όπως το ELLE, το BAZAAR, L’ OFFICIEL, το GRAZIE και πολλά άλλα με φωτογραφία μόδας, πορτραίτων, διασημοτήτων.

Είναι η φωτογράφος αρκετών διασημοτήτων, πολιτικών, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων κλπ, όπως Φώφη Γεννηματά, Αντώνη Σαμαρά, Κώστα Σημίτη, Μαριάννας Λάτση, Γιάννας Αγγελοπούλου, Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Δημήτρη Παπαιωάννου, Έλλης Στάη, Όλγας Τρέμη, Μάρας Ζαχαρέα, Φωτεινής Πιπιλή, Πόπης Τσαπανίδου, Ν. Χατζηνικολάου, Σάκη Ρουβά, Άννας Βίσσυ, Άλκηστης Πρωτοψάλτη, Αντώνη Ρέμου, Ελευθερίας Αρβανιτάκη και πάρα πολλών άλλων.

Πρόσφατα έχει εργαστεί για την ταινία της Μιμής Ντενίση « Σμύρνη μου αγαπημένη».
Έχει ένα γιο τον Έκτορα που πήγε στο 1ο δημοτικό σχολείο του Νέου Ψυχικού και σήμερα τελειώνει το Λύκειο των Ουρσουλινών στο Νέο Ψυχικό.

Αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την αυτοδιοίκηση θέτοντας υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος με την ΠΡΑΞΗ και επικεφαλής τη Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, γιατί βλέπει πολλά από τα πράγματα για τα οποία επέλεξε το δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού για να ζήσει και να μεγαλώσει το γιό της να αλλοιώνονται.
Θα αγωνιστεί για να παραμείνει το Νέο Ψυχικό η ασφαλής, φιλική και ανθρώπινη γειτονιά που γνώρισε και ο δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού ο δήμος της επιλογής και της καρδιάς της!

Μετάβαση στο περιεχόμενο