Δείτε

Τροχαλάκης Φωτεινός

Mοιραστείτε στα μέσα

Ο Φωτεινός Τροχαλάκης ζει στο Νέο Ψυχικό, ενώ στο παρελθόν έχει ζήσει και στις άλλες δύο Κοινότητες, το Ψυχικό και τη Φιλοθέη.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ναυτιλιακών, Αεροπορικών και Χερσαίων Μεταφορών στον Πειραιά και Επικοινωνία, Πολιτισμό και Μέσα Ενημέρωσης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με κατεύθυνση Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις.
Εργάστηκε στη Διεύθυνση Επικοινωνίας και το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων στη Βουλή των Ελλήνων.
Παρακολουθεί Μεταπτυχιακό διϊδρυματικό πρόγραμμα, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
Εργάστηκε, επίσης, ως Ιπτάμενος Φροντιστής (flight crew member) στην Olympic Airlines, όπως και στέλεχος Επικοινωνίας στη Ναυτιλιακή Εταιρεία Minoan Lines στον Πειραιά, στον ΟΤΕ και διετέλεσε Αντιπρόεδρος σε εταιρεία τροφίμων, με έδρα το Μόντρεαλ του Καναδά.
Είναι Σύμβουλος Πολιτικής και Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Υπηρέτησε ως Υπαξιωματικός, στη Ρόδο και το Καστελόριζο (ΔΑΝ Μεγίστης), μέχρι την απόλυση, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 της Αθήνας, στους οποίους, εργάστηκε ως εθελοντής στα αθλήματα του Tennis και του Velodrome (Ποδηλατοδρόμιο).
Μετέχει ως μέλος Κρητικών Συλλόγων και Σωματείων της Αττικής και πανελλήνιων, όπως η Παγκρήτια Ένωση, που είναι ο μεγαλύτερος πολιτιστικός σύλλογος της χώρας και διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Φιλοθέης, Ψυχικού και Νέου Ψυχικού.

Ο Φωτεινός Τροχαλάκης θέλει να συνεισφέρει στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Εμπνέεται από την μεγάλη κοινωνική, εθνική, οικονομική και πολιτιστική προσφορά της Αγίας Φιλοθέης στην νεολαία της εποχής της και κυρίως τις απροστάτευτες κοπέλες, γυναίκες και κορίτσια, που περιέθαλψε και φιλοξένησε στο Αρχοντικό της και τα κτήματα της ανά την Αττική και τα νησιά, κατά τη διάρκεια της τουρκικής δυνάστευσης. Ο ίδιος πιστεύει ότι οφείλουμε να αναδείξουμε το Νέο Ψυχικό, τη Φιλοθέη και το Ψυχικό ως τις ομορφότερες,  άξιες αναγνώρισης κοινότητες και πρότυπα διάκρισης, από όλη, και για όλη την Ελλάδα, με ΠΡΑΞΗ, έργο και ουσία, γι’ αυτό συντάσσεται στο πλευρό της Φαίνης Χατζηαθανασιάδου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο