Δείτε

Προυσάλογλου Μιλτιάδης

Mοιραστείτε στα μέσα

Γεννήθηκε το 1993. Οι ρίζες του είναι από την Μικρά Ασία & το Άργος. Η οικογένεια του ήταν από τις πρώτες που μετοίκησαν στην περιοχή της Φιλοθέης όταν άρχισε η ανάπτυξη της. Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Αθήνα, αλλά έχει ζήσει και κάποια χρόνια στο νησί της
Μυκόνου, για την επαγγελματική του δραστηριότητα.
Η οικογένειά του δεν έχει κάποια σχέση με την πολιτική. Ο παππούς του, Μιλτιάδης Προυσάλογλου δημιούργησε εργοστάσιο υφαντουργίας στο Μοσχάτο. Γνωρίζει από πρώτο χέρι τα καθημερινά προβλήματα μιας μικρής επιχείρησης. “Από εκείνον έμαθα ότι στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα. Αν χάνεις, μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Αν κερδίζεις, δυναμώνεις και συνεχίζεις.”
Ο πατέρας του συνέχισε την οικογενειακή παράδοση, μετασχηματίζοντας την εταιρεία τους στην νέα εποχή με εξωστρεφή κατεύθυνση.
Το 2010 πέρασε στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τα σχολικά του χρόνια τα πέρασε μεταξύ Λυκείου Φιλοθέης και Εκπαιδευτηρίων Δούκα.
“Η Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων είναι μια σχολή που σου αλλάζει τον τρόπο σκέψης και σε μαθαίνει να λειτουργείς σε ομάδες” αναφέρει ο ίδιος.
Από το πρώτο έτος όμως κατάλαβα ότι τα προβλήματα στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο είναι πάρα πολλά. Καταλήψεις, καταστροφές, αδιαφορία.
Αμέσως μετά ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Cornell University με ειδίκευση στο Revenue Management.
Δουλεύει από τα 17 του χρόνια. Η πρώτη του δουλειά, παράλληλα με τις σπουδές του, ήταν σε ξενοδοχείο που διατηρούσε η οικογένεια τους στην Αθήνα. Το 2015 δημιούργησε την δικιά του εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων και βιλών.
Το 2017 άρχισε η συμμετοχή του στην οικογενειακή επιχείρηση με ασχολία τις αντιπροσωπείες οίκων εξωτερικού. Έχουν αναπτύξει την εταιρεία προωθώντας διαφοροποιημένα προϊόντα υφασμάτων και ένδυσης, ξεχωρίζοντας στον κλάδο στην Ελληνική αγορά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο