Δείτε

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Mοιραστείτε στα μέσα

Ο Δημήτρης Μωραΐτης είναι 20 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Φιλοθέη, πηγαίνοντας από τις πρώτες τάξεις του σχολείου στην Ιόνιο σχολή μέχρι που αποφοίτησε.

Η εκπαιδευτική του πορεία συνεχίζει με σπουδές στο αντικείμενο του μηχανολόγου μηχανικού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Παράλληλα ασχολείται με ερευνητική και κατασκευαστική ομάδα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με αντικείμενο την υλοποίηση ενός μονοθεσίου Formula Student.

Μέχρι και σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του είναι ο αθλητισμός.

Το στάδιο της Φιλοθέης είναι το μέρος το οποίο έκανε τις πρώτες του προπονήσεις σε ηλικία 5 ετών και μέχρι και σήμερα δεν αποχωρίζεται.

Έχει γνωρίσει επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο με θέσεις στους 8 καλύτερους και πρώτες νίκες σε διασυλλογικά πρωταθλήματα.

«Για εμένα ο αθλητισμός και η προπόνηση ήταν ένα δέυτερο σχολείο το οποίο πάντα πήγαινα χαρούμενος.
Ο δήμος Φιλοθέης Ψυχικού ήταν ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου καθώς οι εικόνες που λάμβανα καθημερινά, η ηρεμία και η ποιότητα ζωής με διαμόρφωσαν.
Για τον λόγο αυτό συντάσσομαι με την ΠΡΑΞΗ για να παραμείνει ο δήμος μας η Κηπούπολη της καρδιάς μας, των αναμνήσεων των παιδικών μου χρόνων.
Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για έναν καλύτερο δήμο γιατί η εικόνα που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια δεν μου αρέσει.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο