Δείτε

Μπομπούλας Χρήστος

Mοιραστείτε στα μέσα

Ας γνωριστούμε

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975 μεγάλωσα ζω στο Ψυχικό και είμαι παντρεμένος με ένα παιδί. Έχω σπουδάσει τεχνολόγος ηλεκτρονικός με εξειδίκευση στα συστήματα ασφάλειας και τηλεπικοινωνίων. Από το 1996 άνηκα στους 70 πρώτους υπαλλήλους όπου ανέλαβαν το στήσιμό και την τεχνική λειτουργία της σημερινής COSMOTE σε συνεννόηση με τα πρότυπα της T.T.S ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ. Το 2009 αποχώρησα και συνεργάστηκα σε ανάλογο project στον αντίστοιχο κυπριακό οργανισμό τηλεπικοινωνιών CYTA έως το 2018.
Σήμερα δραστηριοποιούμε στο χώρο της ψηφιακής διαφήμισης και marketing αναλαβαίνοντας μεγάλους πελάτες μόνο, για την διαφήμιση και την προβολή τους σε Ελλάδα Ευρώπη Κίνα και Ρωσία.
Για πολλά χρονιά έως και σήμερα διατηρώ εθελοντική δράση σε αναδασώσεις σε καθαρισμούς βυθών με καταδύσεις ακόμα και σε δασοπροστασία και δασοπυρόσβεση.
Με το πέρασμα τον χρόνων βλέπω την πολύ έντονη, αλλά και συστηματική παραμέλησή ολοκλήρου του δήμου και των υποδομών του σε σημείο που αντιλαμβάνομαι πολύ κοντά μας και άμεσα τους κίνδυνους όπου είμαστε όλοι εκτεθειμένοι άντρες γυναίκες και παιδιά.
Νομίζω ότι ζούμε εδώ μέσα από επιλογή μας και πρέπει ο δήμος να λειτουργεί σε όλες τις κλίμακες. οι παροχές στους δημότες θα πρέπει να είναι σύγχρονες και περιστοιχισμένες από ποιοτικά χαρακτηριστικά, χωρίς σπάταλες σε χρήμα, ενέργεια και χρόνο.
Με πολύ απλά λόγια χρειαζόμαστε ένα πολύ δυνατό νοικοκύρεμα και να ενεργοποιήσουμε μηχανισμούς και διαδικασίες για απλή, σύγχρονη και ποιοτική καθημερινότητα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο