Δείτε

ΛΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Mοιραστείτε στα μέσα

Ο Χρήστος Θεοχάρης Λώλης μεγάλωσε και μένει στο Νέο Ψυχικό, αποτελώντας τρίτη γενιά Νεοψυχικιώτη. Φοίτησε στη Βαρβάκειο Σχολή στο Ψυχικό και έκανε GCE στη σχολή Μωραϊτη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική και έπειτα υπηρέτησε στον Ελληνικό στρατό σαν Δόκιμος Αξιωματικός και απολύθηκε με τον βαθμό του έφεδρου Ανθυπολοχαγού και πλέον εφ.Υπολοχαγού.

Το 2006 έλαβε υποτροφία απο το ίδρυμα Ωνάση για σπουδές στο Department of Biomaterials and Biomimetics στο New York University (USA).

Στην Νέα Υόρκη έμεινε απο το 2007-2011 όπου έλαβε αρχικά το πτυχίο στην Επανορθωτική και Αισθητική Οδοντιατρική. Αποφοίτησε από το Ashman Department of Periodontology and Implant Dentistry, New York University όπου μετεκπαιδεύτηκε στην Προσθετικη και Χειρουργική Εμφυτευματολογία .

Πριν επιστρέψει στην Ελλάδα έλαβε τον τίτλο του Fellow και έπειτα απο επιτυχείς εξετάσεις έλαβε τον τίτλο του Diplomate of International Congress of Oral Implantologists.

Επίσης βραβεύτηκε το 2010 απο το N.Y.U για την έρευνα του στην άμεση φόρτιση και οστική ανάπλαση με θέμα “Retrospective Study of Simultaneous Placement of Dental Implants with Bone Graft in Atrophic Ridges”.

Απο το 2012 μέχρι το 2019 διετέλεσε Επ.Καθηγητής (vis.Assistant Professor) στο Charles University 1st Faculty της Πράγας όπου δίδάσκε στο μάθημα της Εμφυτευματολογίας.

Απο το 2013 μέχρι το 2019 ηταν Λέκτορας στο Ashman Department of Periodontology and Implant Dentistry, New York University (USA).

Είναι ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής τριών εξειδικευμένων οδοντιατρικών κέντρων SDA(Φάρος Ψυχικού), SCC(Κρήτη) και SDP(Πάρος).

Κάνει διαλέξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο