Δείτε

Καΐρη Αγγελική

Mοιραστείτε στα μέσα

Η Αγγελική Καΐρη φοίτησε στη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή και σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 2019 ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Α.Ε., έπειτα στην εταιρία TITAN Greece, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη επικοινωνίας στον ανθρωπιστικό οργανισμό SolidarityNow, που έχει βοηθήσει πάνω από 350 χιλιάδες ανθρώπους με τις υπηρεσίες του.

Από μικρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το τένις που είναι η μεγάλη της αγάπη: έχει αναδειχθεί για 3 χρονιές Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Νεανίδων καθώς και έχει λάβει 2 φορές το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών.
Στον διεθνή χώρο έφτασε στο νούμερο 800 της παγκόσμιας κατάταξης γυναικών WTA και έχει συμμετάσχει σε 3 αποστολές της Εθνικής Ελλάδος σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Η εμπειρία της από τον αθλητισμό και από τον εργασιακό της χώρο πιστεύει ότι την καθιστούν ικανή να προσφέρει στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο