Δείτε

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ (ΘΕΩΝΗ)

Mοιραστείτε στα μέσα

Η Θεώνη Θεοδωρίδου ζει στο Ψυχικό από το 1970. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μετεκπαιδευτεί στην Παιδαγωγική Ψυχολογία, στο Trinity College της Ουαλίας.
Δίδαξε τόσο σε Ιδιωτικά (Ιόνιος Σχολή, Σχολείο Ουρσουλινών) όσο και Δημόσια Σχολεία (Χολαργός) ενώ τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στο Δημόσιο Σχολείο του Ψυχικού από όπου και αφυπηρέτησε.
Είναι παντρεμένη με τον ιατρό Θεόδωρο Αναγνώστου και έχουν δύο παιδιά, τη Ματθίλδη, τριτοετή φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Γιώργο, μαθητή τρίτης Λυκείου Αρσακείου Σχολείου Ψυχικού.
Από το 2019 είναι μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ψυχικού.
«Κατά τη διάρκεια της προεδρίας της κας Φαίνης Χατζηαθανασιάδου, μπόρεσα να εκτιμήσω την ειλικρινή της προσπάθεια να συμβάλει εποικοδομητικά στη λύση προβλημάτων που απασχολούσαν τους συνδημότες μας. Αν και προερχόμουν από άλλη παράταξη, σύντομα διαπίστωσα ότι η Φαίνη είχε «ευήκοα ώτα» και ήταν πρόθυμη να συμπεριλάβει στην Ημερήσια Διάταξη όλες τις εισηγήσεις μας. Δυστυχώς η ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής ήταν μηδαμινή.
Θεωρώ ότι η Παράταξη «Πράξη» που ίδρυσε πρόσφατα, θα εκφράσει ανόθευτα τις υγιείς επιθυμίες των δημοτών ενώ και η ίδια θα εργαστεί αποδοτικά για τη λύση πολλαπλών προβλημάτων που σοβούν επί πολλά χρόνια στο Δήμο μας.
Σε ότι με αφορά, με την υποψηφιότητα μου στην «Πράξη» θα προσπαθήσω να επιτύχουμε, ένα Δήμο πραγματικά Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, για Πόλεις Αποκλειστικής ή Αμιγούς Κατοικίας, χωρίς εξαιρέσεις. Μετά από τόσες Δημοτικές Διοικήσεις, παραμένει ακόμα το ζητούμενο!»

Μετάβαση στο περιεχόμενο