Δείτε

Ευγενίδης Αιμίλιος

Mοιραστείτε στα μέσα

Ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα!
Με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη σπούδασα οικονομικά. Μεγάλωσα και ζω μέχρι και σήμερα στο Νέο Ψυχικό, όπου έχω και την έδρα της εταιρείας μου, εξαγωγής τροφίμων. Είμαι απόφοιτος των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη.
Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, ήμουν μέχρι πρόσφατα, συν-ιδιοκτήτης με την αδερφή μου, Μαρία Ευγενίδου-Λόη, της οικογενειακής εταιρείας επίπλων «Ευγενίδης», ως τρίτη γενιά, η οποία είχε ιδρυθεί το 1922.
Επιπλέον, διατελώ μέλος του διοικητικού συμβουλίου της φιλανθρωπικής ΜΚΟ “Choose Life” της οποίας ο σκοπός είναι η αύξηση της βάσης των δωρητών μυελού των οστών, η χρηματοδότηση ερευνών για πιο καινοτόμες θεραπείες και η υποστήριξη των ασθενών.
Όπως εφαρμόζονται στην εταιρεία μου καινοτόμες μέθοδοι εμπορίου και υπάρχει όρεξη για δουλειά, έτσι πιστεύω και εγώ ως άνθρωπος με διορατικότητα και με επιθυμία για αποτελέσματα ότι η καινοτομία και οι καινούργιες ιδέες πρέπει να εφαρμόζονται και σε επίπεδο Δήμου.
Έτσι, αποφάσισα να συνταχθώ στο πλευρό της δημοτικής παράταξης ΠΡΑΞΗ προασπίζοντας την καθαριότητα, την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και την ενότητα.
Θέλω να φέρω αποτελέσματα και να μιλάω με απτές πράξεις. Ως πατέρας θέλω το παιδί μου και τα παιδιά των συνδημοτών να ζήσουν και να ευημερήσουν σε έναν πολύ καλύτερο δήμο και με ισχυρή βούληση και καινοτομία μπορούμε να συμβάλουμε όλοι σ’ αυτό.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/evgenidis/

Μετάβαση στο περιεχόμενο