Δείτε

Γιαννοπούλου-Ματσοπούλου Σταυρούλα (Ρούλα)

Mοιραστείτε στα μέσα

Η Ρούλα Γιαννοπούλου γεννήθηκε στα Γιάννενα και ζει στο Νέο Ψυχικό.
Είναι παντρεμένη με το Γιώργο Ματσόπουλο, καθηγητή στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, καθώς και μητέρα της Αϊνόλας και της Αλεξίας Ματσοπούλου, απόφοιτες Κολλεγίου Αθηνών και φοιτήτριες στο ΕΜΠ και Πάντειο Πανεπιστήμιο, αντίστοιχα.
Εργάζεται ως Σύμβουλος Επικοινωνίας στην εταιρεία PZ και συνεργάτης της “mynutrimeals” catering και εταιρικής σίτισης συνεργάτης της Κιμ Κίλιαν.
Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φίλων Αρεταίειου Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.
Έχει σπουδάσει “HOTEL MANAGEMENT “ διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων
στο Glion Institute of Higher Education «HOSTA”(Switzerland) καθώς και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Μάρκετιγκ στο University of Surrey στο Ηνωμένο Βασίλειο, απ’ όπου αποφοίτησε.
Η Ρούλα Γιαννοπούλου διαθέτει μακρά εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο του μάρκετινγκ των πωλήσεων και στην οργάνωση των εκδηλώσεων.
‘Εχει εργαστεί ως βοηθός Marketing Manager στο Ξενοδοχείο VEDEMA στην Σαντορίνη.
Επιπλέον, κατείχε την θέση του Συμβούλου Μάρκετινγκ στο Ξενοδοχείο HILTON, Greece, ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία διεθνώς.
Έχει δουλέψει ως βοηθός Διευθυντή Πωλήσεων και Μαρκετινγκ στην INTERAMERICAN CARDS- INTERBANK, Greece.
Έχει ασχοληθεί ως Sales and Marketing Specialist στην εταιρεία NOVA PAY TV, Greece.
Μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, ενώ διαθέτει πτυχίο και γνωρίζει επίσης γερμανικά, ιταλικά και ισπανικά.
Τον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με αθλήματα. Της αρέσει ιδιαίτερα το σκι τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι αλλά και η γυμναστική.
Διαθέτει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα των αδέσποτων ζώων, ένα θέμα στο οποίο καθημερινά συμβάλλει φροντίζοντας και προσφέροντας βοήθεια με κάθε δυνατό τρόπο.
Από μικρή ηλικία, η αφοσίωση της, η επιμονή και η υπομονή την καθοδηγούν σε κάθε της βήμα, όπως και τώρα στην απόφαση της να ασχοληθεί ενεργά με την αυτοδιοίκηση.
Όπως λέει η Ρούλα: “Η ώρα να αλλάξουμε τον τόπο μας είναι τώρα. Με μόνο όπλο την αγάπη για τον δήμο μας και την εμπιστοσύνη στην ικανότητα της Φαίνης Χατζηαθανασιάδου συμπορεύομαι στην ΠΡΑΞΗ για την αναβάθμιση της Φιλοθέης, του Ψυχικού και του Νέου Ψυχικού. Είναι η ώρα να κάνουμε την αλλαγή. Να δώσουμε θέση στην διαφάνεια και την ειλικρίνεια, να δώσουμε ώθηση στην αδιαμφισβήτητη θέληση και στις φρέσκες ιδέες για να «ανθίσει» ο τόπος μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο