Δείτε

Γιαννακόπουλος Ευάγγελος

Mοιραστείτε στα μέσα

Ο Ευάγγελος Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα.
Είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός-Αθλητίατρος.
Εκπλήρωσε την στρατιωτική θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός.
Έχει ολοκληρώσει την ειδικότητα του στην ορθοπαιδική χειρουργική στην πανεπιστημιακή κλινική του νοσοκομείου ΚΑΤ και σήμερα ειδικεύεται στην αρθροσκόπηση και στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική (τεχνική AMIS) των μεγάλων αρθρώσεων του γόνατος, του ώμου και του ισχίου.

Διετέλεσε ιατρός αγώνων-προπόνησεων στις ακαδημίες της ΠΑΕ Πανιώνιος καθώς και στην ακαδημία της Arsenal στην Ελλάδα.

Ο Ευάγγελος Γιαννακόπουλος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό.
Μένει στο Ψυχικό τα τελευταία 25 χρόνια.
Η σύζυγος του μαιευτήρας γυναικολόγος Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλλη, είναι γέννημα-θρέμμα Ψυχικού και διατηρεί επίσης ιατρείο στο Νέο Ψυχικό.
Έχουν δύο παιδιά.

«Γιατί πήρα αυτή την απόφαση;
Σαν ιατρός καλούμαι καθημερινά να λύσω προβλήματα που αφορούν τους ασθενείς μου. Αντίθετα στο επίπεδο της πολιτικής διαχείρισης και λειτουργίας του Δήμου μας καθημερινά συναντώ προβλήματα που επί χρόνια επιδεινώνονται.

Γιατί τώρα;
Γιατί πιστεύω στη Φαίνη ότι θα κάνει τη διαφορά. Η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου μας έχει αποδείξει ότι είναι αποτελεσματική και με ό,τι καταπιάνεται και χρειάζεται λύση δεν σταματά έως να πετύχει.

Η Φαίνη θα είναι η αυριανή δήμαρχος.
Έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει νέα πρόσωπα, επιτυχημένα στον τομέα τους με φρέσκες ιδέες.
Σε αυτή την ομάδα θέλω να συνεισφέρω και εγώ με την εμπειρία μου και την αγάπη μου για το Δήμο μας. Έχω μάθει στη ζωή μου να εργάζομαι και να συνεργάζομαι. Να δίνω λύσεις σε προβλήματα. Πρέπει να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα Δήμο για τον οποίο θα είμαστε υπερήφανοι.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο