Δείτε

Γιαννακοπούλου Βιργινία

Mοιραστείτε στα μέσα

Η Βιργινία Γιαννακοπούλου γεννήθηκε και ζει στο Ψυχικό. Είναι απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών. Εργάζεται στη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer από το 2021.
Έχει εργασθεί σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες όπως στην Accenture, την Novartis, την Amazon, την Pepsico, την Southeastern Railways στην Αγγλία και την Alstom στις Βρυξέλλες.

Έχει κάνει πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην AΣΟΕ MBA International (full time) – Marketing and International Business, στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ, Ολλανδία Master of Art in European Studies 2009 – 2010, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Bachelor in International & European Studies 2004 – 2009

H Βιργινία έχει ζήσει σε πέντε διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες και έχει όρεξη και σύγχρονες ιδέες που θα ήθελε να υλοποιήσει στον Δήμο μας, ώστε αυτός να γίνει πρότυπο με προδιαγραφές εξωτερικού. Έχει έντονη περιβαλλοντική συνείδηση και έχει συμμετάσχει σε δραστηριότητες καθαρισμού παραλιών και δενδροφυτεύσεων καθώς και ως ομιλήτρια σε περιβαλλοντικά συνέδρια που προωθούν την βιώσιμη ανάπτυξη.

Είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες σε ότι αφορά στα ζώα και θα ήθελε να εξελίξει το θέμα της βοήθειας στα αδέσποτα και της σωστής φροντίδας τους από τον Δήμο.

Μιας και γεννήθηκε στο Ψυχικό, γνωρίζει όλα τα θετικά και τα αρνητικά της καθημερινής ζωής στο Δήμο μας και θέλει πραγματικά να βελτιώσει την ποιότητα ζωής για μικρούς και μεγάλους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο