Δείτε

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)

Mοιραστείτε στα μέσα

O Τάσος Γαλανάκης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1981 και μεγάλωσε εκεί.
Επέλεξε να ξεκινήσει αλλά και να μεγαλώσει την οικογένεια του στο Ψυχικό, όπου εγκαταστάθηκε μόνιμα το 2015, αποζητώντας ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο για την οικογένεια του.
Είναι παντρεμένος με την Διονυσία Ράλλη, υπεύθυνη του τμήματος Εσωτερικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ. Έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά, την Μυρσίνη, την Δωροθέα και τον Μύρωνα, τα οποία φοιτούν στο Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο και Παιδικό Σταθμό του δήμου.
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά καθώς και Γαλλικά.
Φοίτησε στην Ζάννειο Πρότυπο Σχολή στον Πειραιά και συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία στο NewcastleBusiness School πάνω στην Διοίκηση Πολυεθνικών Επιχειρήσεων. Μετέπειτα εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό στο Κέντρο Εφοδιασμού Ναυτικού.
Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του ως AccountManager σε ελληνική πολυεθνική εταιρεία (LALIZAS), παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή ναυτιλιακού εξοπλισμού με 6 εργοστάσια και εμπορική παρουσία σε 127 χώρες , μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων brands.
Έχει επισκεφθεί περισσότερες από 67 χώρες και συμμετάσχει σε περισσότερες από 300 εμπορικές εκθέσεις στον κλάδο σε όλο τον κόσμο μέχρι στιγμής, κερδίζοντας πολλά βραβεία αριστείας πωλήσεων τόσο από τα Sales Excellence Awards όσο και από τα Made in Greece Awards. Με 20 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις B2B στη ναυτιλιακή βιομηχανία, κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου και Γενικού Εμπορικού Διευθυντή στον όμιλο εταιριών από το 2018.
Παράλληλα με την καριέρα του, συνέχισε τις σπουδές του αποκτώντας ΜΒΑ με εξειδίκευση στην εφοδιαστική αλυσίδα, από το University of Hertfordshire το 2008 και διδακτορικό στη Διοίκηση Εξαγωγικών Πωλήσεων (DBA) από το Edinburgh Business School το 2015. Επίσης, διατηρεί τακτική επαφή με την ακαδημαϊκή κοινότητα μέσω διαλέξεων σε πανεπιστήμια (Hochschule Aalen Γερμανία, University of Applied Sciences Upper Austria, Turku University Φινλανδία) καθώς και μέσω δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια (Journal of Excellence in Sales, Global Sales Science Institute Conference). Είναι επίκουρος καθηγητής στο Hellenic American University της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης διδάσκοντας μαθήματα Διοίκησης Πωλήσεων και Business, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.
Είναι μέλος του Global Science Sales Institute, του Ελληνικού Ινστιτούτου Πωλήσεων, της Ακαδημίας Marketing και του Aκαδημαϊκού Συμβουλίου σε θέματα ναυτιλίας στο Κολλέγιο BCA.
Ταυτόχρονα, συμβουλεύει ηγέτες πωλήσεων παγκοσμίως για το πώς να μεταμορφώσουν τα τμήματα πωλήσεών τους ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικά μέσω εφαρμοσμένων πρακτικών μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας σεμιναρίων www.e-saleslab.com που διατηρεί.
«Ως δημότης και κάτοικος του Ψυχικού ζω την καθημερινή απαξίωση της δημοτικής αρχής για τα απλά καθημερινά και αυτονόητα που θα πρέπει να παρέχει ένας οργανωμένος δήμος στους δημότες του, όπως καθαριότητα, προγραμματισμό στην συγκομιδή σκουπιδιών – ανακύκλωσης, σωστό οδοφωτισμό, καθαρά πάρκα, σύγχρονες παιδικές χαρές, ώστε να παίζουν τα παιδιά μας με ασφάλεια, ενίσχυση του πρασίνου και αναβάθμιση της κοινωνικής ζωής των κατοίκων.
Για αυτό τον λόγο στηρίζω την ‘ΠΡΑΞΗ’ με επικεφαλής την Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει με πράξεις ό,τι αναλαμβάνει το ολοκληρώνει με επιτυχία.
Γίνομαι συνοδοιπόρος στο όραμα της για ένα δήμο αντάξιο της φήμης του και των προσδοκιών των δημοτών. Έναν δημο που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας!
Έναν δήμο που θα δώσει υπεραξία στην περιουσία μας, αλλά και θα αναβαθμίσει το βιοτικό μας επίπεδο. Έναν Δήμο για τον οποίο θα νιώθουμε υπερήφανοι που ζούμε σε αυτόν.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο