Δείτε

ΓΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΙΑ)

Mοιραστείτε στα μέσα

Η Μάγια Γάκη είναι δημοσιογράφος και ζει στο Ψυχικό εδώ και 35 χρόνια.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε την Ελληνογαλλική Σχολή “Καλαμαρί” και συνέχισε τις σπουδές της στην Αθήνα, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών από όπου και αποφοίτησε.
Μιλάει άπταιστα Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά.
Την κέρδισε η δημοσιογραφία και παρέμεινε στη δημόσια τηλεόραση και στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ για 30 χρόνια.
Ήταν παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ1 και ΕΡΤ 2 και της εκπομπής “Από την Ελλάδα” στο δορυφορικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.
Ασχολήθηκε με τη διεθνή ειδησεογραφία, τις ενημερωτικές εκπομπές, τις τέχνες και τον πολιτισμό.
Ήταν συμπαρουσιάστρια εκπομπών υγείας – προέρχεται από έγκριτη ιατρική οικογένεια – μαζί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Πετρίτση.
Είχε τη δημοσιογραφική παραγωγή, επιμέλεια και εκφώνηση της ραδιοφωνικής εκπομπής “Πολιτισμού Εγκώμιον” στην συχνότητα του Απόδημου Ελληνισμού και τρίωρο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο σε ιδιωτικό ραδιόφωνο.
Απασχολήθηκε στον περιοδικό τύπο: συνεντεύξεις, κοινωνικά θέματα, πολιτισμός, τουρισμός και κοσμικό ρεπορτάζ στις Αττικές εκδόσεις, στο GEO της Ελευθεροτυπίας, στο αγγλικό περιοδικό Insider και στο γαλλικό Bonjour Athenes.
Ως δημότης και κάτοικος του Ψυχικού θέλει να προσφέρει στην ποιοτική αναβάθμιση του δήμου μας με έμφαση στην καθαριότητα, την βελτίωση και αναζωογόνηση του πράσινου, την άμεση προάσπιση της οικιστικής φυσιογνωμίας της περιοχής, την επισκευή των πεζοδρομίων, τον επαρκή φωτισμό, την ασφάλεια, την πρόνοια για τα αδέσποτα ζωάκια και την διαρκή επικοινωνία Δήμου και δημοτών για τη λύση των προβλημάτων.
Στηρίζει την “Πράξη” και την Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, για τις δημιουργικές ιδέες της, το ομαδικό της πνεύμα, τις γνώσεις της στα θέματα του Δήμου, την αποφασιστικότητα και τις οργανωτικές της ικανότητες, που οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο τον Δήμο μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο