Δείτε

ΑΥΓΕΡΗ ΜΑΡΙΑ

Mοιραστείτε στα μέσα

Η Μαίρη Αυγέρη είναι κάτοχος πτυχίου νοσηλευτικής, κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, στα ΤΕΙ Αθηνών.
Είναι κάτοχος πιστοποίησης Ασφαλιστικού Συμβούλου & Διαμεσολάβησης καθώς και συνεργάτης της εταιρείας OVB με έδρα την Κολωνία.
Σε ηλικία μόλις 20 χρονών ίδρυσε την πρώτη της επιχείρηση με είδη τέχνης σε συνεργασία με εργοστασιακούς οίκους από Αυστρία, Γερμανία, Αμερική.
Είναι παντρεμένη με το Λεωνίδα Νικόπουλο, επιχειρηματία εισαγωγών ειδών χρωματοπωλείου και μητέρα τριών παιδιών της Κάλλιας, του Ηλία και του Δημήτρη.
Η Μαίρη Αυγέρη παράλληλα με την επιχείρηση της μαθήτευσε δίπλα στην εικαστικό-χαράκτρια Ελισσάβετ Διονυσοπούλου και ίδρυσε καλλιτεχνικό εργαστήριο, όπου φιλοξενεί Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, πραγματοποιώντας σεμινάρια αγιογραφίας, ζωγραφικής, πυρογραφίας.
Έχει λάβει και η ίδια μέρος σε ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με έργα της.
Η ενασχόληση με τα κοινά του τόπου την ενδιαφέρουν πολύ.
Διετέλεσε αρχικά μέλος επί σειρά ετών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ψυχικού και κατόπιν Πρόεδρος του Συλλόγου.
Είναι μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φιλοθέης-Ψυχικού.
Μέλος του ΕΚΣ στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Φιλοθέης.
Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δωδώνης-Ιωαννίνων.
Μέλος Unesco Πειραιώς και Νήσων.
Η Μαίρη δεν σταματά να ζητά την προσωπική της εξέλιξη και για αυτό έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις μαζί με την κόρη της και εισήχθη πέρυσι στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, όπου φοιτά σήμερα στο δεύτερο έτος, παράλληλα με τη δουλειά και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της.

Μετάβαση στο περιεχόμενο