Δείτε

Mοιραστείτε στα μέσα

Περί οδικής ασφάλειας συνέχεια
Η γκάφα της δημοτικής αρχής

Είναι αξιοπερίεργο ότι κάποιοι προσπαθούν να υπερασπιστούν την γκάφα της Δημοτικής Αρχής που δεν μπήκε στο πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας του υπουργείου Εσωτερικών.

Οι αποδείξεις παρουσιάστηκαν με την δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης και όσο προσπαθούν κάποιοι να βαφτίσουν ” το ψάρι κρέας” δεν γίνεται. Εκτός αν κάποιοι υποτιμούν τη νοημοσύνη των δημοτών.
Η πρόσκληση είναι ξεκάθαρη: Δίδονται 3.5 εκατομμύρια ευρώ από το υπουργείο για την κατασκευή ασφαλών δρόμων. Και όσοι δεν μπορούν να το καταλάβουν ότι η “αποκατάσταση οδοστρώματος” που προβλέπει το πρόγραμμα είναι η γνωστή σε όλους μας πίσσα έχουν πρόβλημα.
Εκτίμηση πολλών φίλων και δημοτών είναι ότι η Δημοτική Αρχή Γαλάνη πρέπει να παραδεχθεί το λάθος της, για να μην πούμε την αδιαφορία – ολιγωρία, που έδειξε και δεν μπήκε στο πρόγραμμα.

Όσο πιο νωρίς η Δημοτική Αρχή παραδεχθεί ότι προτιμά να ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ για δρόμους από τα ταμεία του δήμου αντί να τα πάρει από το Υπουργείο Εσωτερικών τόσο καλύτερα για αυτήν.

Άλλωστε το αλάθητο αναγνωρίζεται μόνο στον Πάπα και όχι στον δήμαρχο.

Τότε το θέμα θα λήξει και προχωράμε μπροστά.

Και η αλήθεια είναι ότι το έχει παραδεχθεί αφού δεν παρουσίασε ποτέ την αίτηση ένταξης το πρόγραμμα με την ημερομηνία του περασμένου Ιουλίου, παρά μόνο δικαιολογίες παρουσιάζοντας άλλα έργα οδοποιίας τα οποία μπορεί να είχαν δρομολογηθεί και από την προηγούμενη διοίκηση (δεν είμαστε σίγουροι) και αυτός απλά να εκτέλεσε.

Πάντως, για παρηγοριά μπορούμε να αναφέρουμε στην διοίκηση Γαλάνη ότι δεν είναι ο μόνος δήμαρχος.

Παρέα με το Αιγάλεω και το Νέο Ηράκλειο δεν κατέθεσαν αίτηση και μελέτες.

Αυτή είναι η αλήθεια και όσο πιο γρήγορα την παραδεχθεί τόσο καλύτερα για εκείνον.

Μετάβαση στο περιεχόμενο