Δείτε

Mοιραστείτε στα μέσα

Πανηγυρική παρουσίαση του ψηφοδελτίου νίκης & των προγραμματικών θέσεων της Φαίνης Χατζηαθανασιάδου

Στον κατάμεστο χώρο του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16  Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του ψηφοδελτίου νίκης της δημοτικής παράταξης ΠΡΑΞΗ, με την ομιλία της επικεφαλής και υποψηφίας Δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού, Φαίνης Χατζηαθανασιάδου.

Η υποψήφια Δήμαρχος παρουσίασε τους βασικούς στόχους και άξονες στους οποίους θα κινηθεί στη θητεία της, έχοντας στο πλευρό της τους 58 υποψηφίους και τους παρευρισκόμενους φίλους, συνδημότες και συνοδοιπόρους, θέτοντας επί τον τύπον των ήλων την υπάρχουσα κατάσταση και την ηγεσία του Δήμου, τονίζοντας  την έλλειψη στρατηγικής και σχεδιασμού, για την υποβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και την γενικότερη αδιαφορία για το Δήμο.

Η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου αναφέρθηκε στην αλήθεια, στη διαφάνεια, στη λογοδοσία και στο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, δηλαδή στις σταθερές αξίες και αρχές πάνω στις οποίες οικοδομήθηκαν οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού ΠΡΑΞΗ και τόνισε ότι αυτές θα διέπουν τη διακυβέρνηση του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού καθ’όλη την πενταετία. 

Στη συνέχεια ανέλυσε διεξοδικά τους κεντρικούς στόχους της παράταξης «ΠΡΑΞΗ» πριν παρουσιάσει σε πανηγυρικό κλίμα τις 32 υποψήφιες και τους 26 υποψήφιους που συνθέτουν το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. Ένα ψηφοδέλτιο έμπειρων ενεργών πολιτών με μεγάλη προσωπική πορεία στον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό στίβο. 

Η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας τους, η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, η προστασία της οικιστικής φυσιογνωμίας του Δήμου, η προστασία του περιβάλλοντος μέσω υιοθέτησης πολιτικών βιώσιμης ανάπτυξης, η προσβασιμότητα σε όλα τα δημοτικά κτίρια, η διεκδίκηση χρηματοδοτικών εργαλείων, η απορρόφηση κονδυλίων, ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών που παρέχονται στους δημότες, η δημιουργία ενός ανοικτού και συμπεριληπτικού Δήμου για όλους τους πολίτες και η προστασία των αδέσποτων ζώων, αποτελούν τα βασικά σημεία του προγράμματος του συνδυασμού.

Η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καμία μέρα χαμένη, κανένας στόχος χαμένος, καμία χρηματοδότηση χαμένη, καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο πολίτης, ο δημότης, εσείς, οι ανάγκες σας».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Κεχρής, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου Αναστάσιος Λιάσκος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού Νίκος Κούκης και πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ακολούθησε δημιουργική συζήτηση με το πλήθος δημοτών που παρίσταντο στο χώρο.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο