Δείτε

Tιμώντας την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια, σε όποια θέση εκλέχθηκα, αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις, με υψηλό αίσθημα καθήκοντος, συνέπεια, εργατικότητα, προσήλωση στο στόχο, αποτελεσματικότητα.

Το 2019 με αναδείξατε πρόεδρο της Κοινότητας Ψυχικού, όπου με ιδιαίτερη σχολαστικότητα και αφοσίωση προσέγγισα όλα τα χρόνια θέματα που ταλανίζουν την Κοινότητα Ψυχικού, αλλά και τα μικρά καθημερινά. Επένδυσα συνειδητά στη συνένωση δυνάμεων, τη συνεργασία και τη συμπερίληψη. Ανέλαβα σειρά πρωτοβουλιών για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας, σεβόμενη το διάλογο και τη σύνθεση των απόψεων.

Εισηγήθηκα πάνω απο 180 θέματα στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ψυχικού, τα οποία είτε ομόφωνα είτε κατά πλειοψηφία έγιναν αποδεκτά και από τα υπόλοιπα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Δυστυχώς όμως η Δημοτική Αρχή τα αγνόησε, τα απαξίωσε, απαξίωσε εμάς, εσάς.
Βιώνοντας τα πράγματα εκ των έσω, αρνήθηκα να μείνω σιωπηλή απέναντι στην αδράνεια της δημοτικής αρχής, στην έλλειψη ευαισθησίας προς τους δημότες με ευπάθεια και ιδιαίτερες ανάγκες, στα αδέσποτα του δήμου μας, στα μεγάλα λόγια, στη χειραγώγηση, στην υποτίμηση των δημοτών με παραποίηση των πραγματικών γεγονότων αλλά και στην έλλειψη οράματος, για να οδηγηθεί ο δήμος μας στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ανεξαρτητοποιήθηκα από τη δημοτική αρχή με την οποία δεν μπορούσαμε πλέον να συμπορευόμαστε, γιατί ενώ προσπάθησα προσωπικά να εκπληρωθούν οι υποσχέσεις που είχαμε δώσει ως δημοτική παράταξη, όχι μόνο δεν εισακουσθήκαμε αλλά δεχτήκαμε και προσωπικό παραγκωνισμό και λοιδορία.

Μετά από ώριμη σκέψη, συζητήσεις με δημότες που συμμερίζονται την ίδια απογοήτευση και προβληματισμούς, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να λάβουμε δράση, με την ίδρυση νέας δημοτικής παράταξης, ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας που έχει μεταβληθεί καταλυτικά ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της.

Ονομάζουμε τη δημοτική παράταξη ΠΡΑΞΗ, γιατί όσοι μας γνωρίζετε, μας συνδέετε με έργα και πράξεις.
Είναι ξεκάθαρο ότι μόνο με Πράξη μπορεί να γίνει πραγματικά ο Δήμος που Αξίζει να Ζούμε, εμείς, τα παιδιά μας αλλά και οι μελλοντικές γενιές, ο Δήμος που στέκεται δίπλα σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά με καθημερινή και άμεση επικοινωνία, με διαφάνεια, λογοδοσία και ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες.

Ξεκινάμε μαζί να κάνουμε ΠΡΑΞΗ το όραμά μας, με έργα και όχι με λόγια.
Είμαστε μαζί!

Φαίνη

Μετάβαση στο περιεχόμενο